Kjøp og bruk av tjenesten

Når du kjøper et tilgang hos Strykprosent.no, får du tilgang til nettsidens alle teoriprøver til klasse B på 5 ulike språk, du velger i et visst antall sammenhengende timer/døgn. Tiden løper fra du har kjøpt tilgangen. Tjenesten skal være tilgjengelig 24 timer i døgnet. Unntaksvis vil det kunne forekomme nedetid som følge av teknisk vedlikehold og feilretting.

Når du kjøper tilgang til Strykprosent får du en personlig konto som kun er gyldig for deg. Denne kontoen må ikke overdras da den kan misbrukes til kjøp av flere tjenester/pass via ditt mobilnummer eller ditt bankkort/kredittkort.

For å forhindre misbruk er tilgangen begrenset til totalt 3 forskjellige nettlesere/browsere på henholdsvis PC/Mac, nettbrett og mobiltelefon. 


Nettsiden er tilgjengelige via mobiltilpassede sider.

Strykprosent.no yter chat og mailsupport på Norsk og Engelsk hver dag fra kl. 10-20. Vi svarer deg på spørsmål angående betaling, faglige spørsmål og generell bruk av tjenesten. Vi tar også gjerne i mot tilbakemeldinger fra våre kunder for hele tiden å forbedre tjenesten.

 

Tips for å bestå teoriprøven

 

  1. De fleste stryker på teoriprøven fordi de ikke er forberedt. Våre teoriprøver er derfor utformet som den virkelige prøven hos Statens vegvesen. Hver test inneholder derfor 45 spørsmål. Man kan ikke ha mer enn 7 feil for å bestå. Det er kun ett alternativ som er riktig for hvert spørsmål. Du får vite hvordan det gikk, etter at teoriprøven er gjennomført. Når man skal øve på noe, er det viktig at man øver med noe som er realistisk.  
  2. Øv deg på å svare på spørsmål. Å øve på å svare i tillegg til å lese i boka er smart av flere grunner. Du får en forståelse for hvordan spørsmålene er formulert, du får øvd deg på å ta i bruk kunnskapen din i praksis og du får et inntrykk av hvordan du ligger an i forhold til prøven hos Statens Vegvesen. Vi anbefaler at du trener på alle teoritestene våre til de er bestått og gjennomført med under 7 feil.
  3. Det er fort gjort å stresse når man er nervøs. Fokuser på å slappe av. Pust med magen og les nøye gjennom spørsmålene. Les gjerne flere ganger, slik at du er sikker på at du har forstått innholdet i spørsmålet før du svarer. Se ordentlig på eventuelle bilder som ligger ved. Da unngår du feil som skyldes misforståelse, og øker sjansen for å bestå.

 

 

 

Priser

 

Alle priser er inkludert merverdiavgift, og oppgitt i NOK. 

 

Firmaopplysninger

Strykprosent
c/o Scanvisio Business Services
Andersrudveien 1,
NO-1914 Ytre Enebakk
[email protected]
 

Øvrige spørsmål

Se kundeservice for mer informasjon om tjenesten.